Over ons

Welkom bij Go Fire and Camp!

Wij zijn Michael en Melody, de trotse ouders van twee avontuurlijke jongens, en dit is ons verhaal.

We hebben in Augustus 2024 een besluit genomen dat ons leven voorgoed heeft veranderd. We laten het traditionele pad van een vaste baan en een huis achter ons om te streven naar financiële onafhankelijkheid en een leven vol vrijheid en avontuur in een camper.

Met Michael’s jarenlange ervaring in de metaalsector en Melody’s achtergrond als manager en coach in de klantcontactomgeving, vormen we een sterk en complementair team. Samen hebben we één doel voor ogen. Een evenwicht vinden tussen financiële stabiliteit en de vrijheid om het leven op onze eigen voorwaarden te leven.

Onze kinderen zijn onze grootste inspiratiebron en maken deel uit van elk aspect van dit opwindende avontuur. Samen willen we de wereld ontdekken, onvergetelijke ervaringen opdoen, en bovenal, als gezin nog dichter naar elkaar groeien. We dromen ervan om uiteindelijk een vaste plek te vinden waar we andere kampeerliefhebbers kunnen verwelkomen en inspireren.

Go Fire and Camp is meer dan alleen een reis. Het is een andere levensstijl. We nodigen jullie uit om met ons mee te gaan op deze bijzondere weg naar financiële onafhankelijkheid en het leven in een camper. Samen kunnen we leren, groeien, en ontdekken wat echte vrijheid voor ieder van ons betekent.

Sluit je bij ons aan, en laten we samen de wereld verkennen!