Disclaimer

De informatie op deze website wordt verstrekt als algemeen financieel advies op basis van persoonlijke ervaring en kennis. Wij zijn geen erkende financiële professionals of experts, en de verstrekte informatie dient niet te worden beschouwd als professioneel advies op maat.

Het financiële advies dat op deze website wordt gegeven, is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Wij streven ernaar om nauwkeurige en actuele informatie te verstrekken, maar wij garanderen niet de volledigheid, juistheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Financiële markten en regelgeving kunnen veranderen, en individuele situaties variëren. Het is belangrijk om professioneel advies in te winnen voordat u belangrijke financiële beslissingen neemt.

Wij aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor verlies of schade die direct of indirect voortvloeit uit het gebruik van de verstrekte informatie. Gebruikers worden aangemoedigd om zelfstandig onderzoek te doen en professioneel advies in te winnen voordat ze financiële beslissingen nemen. Onze ervaring en kennis dienen enkel als basis voor discussie en reflectie.

Het gebruik van deze website impliceert de aanvaarding van deze disclaimer. Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen.

Raadpleeg altijd een erkende financiële professional voor specifiek advies dat is afgestemd op uw individuele situatie.